logo thuiszorg verpleging

085 - 303 52 48

Persoonlijk verhaal en ervaringen

Opleidingen

Ik heb de opleiding verpleegkunde gevolgd in Almere.
Na mijn diplomering als MBO verpleegkundige wilde ik niet direct aan het werk. Ik ben verder gaan studeren om mijn vaardigheden en competenties op een hoger niveau te ontwikkelen, zoals het klinisch redeneren, medische en verpleegkundige kennis.
De opleiding HBO-verpleegkunde aan de Hogeschool Van Amsterdam heb ik doorlopen en heb ook de Minor Health Care and Science gevolgd.

Passie

Mijn passie ligt in het helpen van mensen die om welke reden dan ook hulpbehoevend zijn geworden.
Mijn doelgerichtheid bepaalt waar ik mijn onderneming neer wil zetten. Als ondernemer, maar ook in mijn huidige baan, is creativiteit erg belangrijk. Dit is de zin van het ontdekken van nieuwe kansen. Als ik een realistisch doel voor mijzelf heb vastgesteld, dan ga ik er volledig voor. Mijn gedrevenheid is deels gebaseerd op enthousiasme. Ik draag graag de verantwoordelijkheid over mijn beslissingen.
Mijn idee is om een onderneming op zetten in de gezondheidszorg met name in de particuliere thuiszorg waarbij deze kenmerken aan bod komen: Kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit.

Kwaliteiten

Als verpleegkundige vind ik dat je een groot inlevingsvermogen moet hebben om de patiënten te voorzien van de juiste zorg. Over mijzelf kan ik zeggen dat ik een creatief, ingestelde denker ben.
Ik leer graag, en ben altijd op zoek naar nieuwe informatie om mijn patienten zo goed mogelijk te kunnen informeren. Ik beschik over een goed ontwikkeld inlevingsvermogen in mensen en hun problematiek waardoor ik steunende begeleiding kan geven en mee kan denken met oplossingen. Verder ben ik vriendelijk ingesteld en kan ik mij communicatief goed uitdrukken.

- Christopher Sidiropoulos

Verpleegkundige, owner and founder of Nursing In Motion & owner of subsidiary Start2Care

  • Aangesloten bij:                                       
  •      
  •      
  •      
  •